Meirlaen Petra

 

Ik ben Meirlaen Petra en als onthaalmoeder aangesloten bij de dienst opvanggezinnen van het OCMW De Pinte sinds het jaar 2000.
Het was mijn droom te kunnen werken met kinderen en hen te zien opgroeien. Iedere dag probeer ik de kindjes vol enthousiasme op te vangen en een tweede thuis te bezorgen.
Bij ons primeert de huiselijke sfeer, de kindjes maken als het ware deel uit van het gezin. Ik probeer zoveel mogelijk het ritme van het kind te respecteren en hen te stimuleren waar nodig.
Een deel van ons huis hebben we kindvriendelijk ingericht voor de opvang, we hebben ook een ruime tuin waar ze bij mooi weer naar hartenlust kunnen ravotten.
Ik probeer elke dag een lees- en of liedjesmoment te houden en zoveel mogelijk rekening te houden met het ritme van de baby. Doordat de verschillende leeftijden samen zitten, leren de kinderen met elkaar omgaan.

Verse voeding is voor mij belangrijk, elke middag doe ik mijn best om zo vers mogelijk te koken.

Bij speciale gelegenheden proberen we creatief te zijn en maken we leuke knutselwerkjes, af en toe neem ik ze ook allemaal bij mij voor een leuk vertelmoment, dat vinden ze super! We hopen u en uw kindje bij ons een leuke tijd te bezorgen.

 

 

Adres

Klapstraat 14

9831 Deurle

Tel: 09/242.93.40 (DOG De Pinte)

 

Openingsuren

Maandag: 7u00 - 18u00

Dinsdag: 7u00 - 18u00

Woensdag: Gesloten

Donderdag: 7u00 - 18u00

Vrijdag: 7u00 - 18u00

 

Capaciteit

Maximum 8 kinderen gelijktijdig aanwezig

 

Extra Info

Aanvragen worden behandeld door Huis van het Kind - 't Bommeltje (DOG OCMW De Pinte)

Huishoudelijk Reglement

 

Info over toewijzingsbeleid

De Organisator Gezins- en Groepsopvang verleent voorrang aan inwoners afkomstig uit de eigen gemeentes (De Pinte en Sint-Martens-Latem).