't Flieflotterke

 

 

‘t Flieflotterke is een IBO, een initiatief voor buitenschoolse opvang, dat kinderen uit het basisonderwijs buiten de schooltijd een leuke vrije tijd biedt. Het is een familiale vzw die veel belang hecht aan een huiselijke sfeer.

 

 

Adres

Kasteelstaat 88

8700 Tielt

Tel: 0493/52.16.23

Website: www.flieflotterke.be

 

Openingsuren

Maandag tot Vrijdag: Open tot 19u15

 

Capaciteit

Maximum 40 kinderen gelijktijdig aanwezig

 

Extra info

Er is een buitenruimte aanwezig.

Tijdens de paas en zomervakantie vragen we een speelstraat (Schependomstraat) aan en kunnen de kinderen op straat fietsen en spelen. Ook het grasveld van het rusthuis kunnen we dan gebruiken.

Tijdens vakanties huren we vaak een sportzaal of gaan we bij mooi weer naar een van de stedelijke speelpleinen.

Tijdens vakanties doen we elke dinsdag een uitstap en gaan we op donderdagen zwemmen en naar de frituur.

 

Toewijzingsbeleid

Opvangaanvragen worden chronologisch behandeld.
Om naschools naar ’t Flieflotterke te kunnen komen, moet een kind minstens 3 op 5 dagen opvang nodig hebben, of 138 aanwezigheden per kalenderjaar.
Als de bezetting op woensdag niet wordt behaald met naschoolse kinderen, dan kunnen ouders die enkel opvang op woensdag wensen, hun kinderen ook inschrijven voor woensdagen en vakanties. Woensdagkinderen kunnen inschrijven tijdens vakanties voor de resterende dagen na inschrijving van de naschoolse kinderen.
Een laatste groep zijn de vakantiekinderen. De ouders van vakantiekinderen kunnen inschrijven voor de resterende vakantiedagen na inschrijving van de naschoolse en vakantiekinderen.

 

© 2021 Lokaal Loket Kinderopvang. Alle Rechten Voorbehouden.
Privacy Policy