Nou nou - Meirlaen Petra

Ik ben Meirlaen Petra, de kindjes noemen mij Nou nou. Ik ben als onthaalmoeder aangesloten bij de Organisator Gezins- en Groepsopvang van het OCMW De Pinte sinds het jaar 2000. Bij mij kan u terecht op weekdagen, behalve op woensdag, voor de opvang van kinderen met de leeftijd van 0 tot 3 jaar.

 

Het was mijn droom te kunnen werken met kinderen en hen te zien opgroeien. Iedere dag probeer ik de kindjes vol enthousiasme op te vangen en een tweede thuis te bezorgen.
Bij ons primeert de huiselijke sfeer, de kindjes maken als het ware deel uit van het gezin. Ik probeer zoveel mogelijk het ritme van het kind te respecteren en hen te stimuleren waar nodig.
Ik probeer elke dag een lees- en of liedjesmoment te houden. 

Doordat de verschillende leeftijden samen zitten, leren de kinderen met elkaar omgaan. 

Bij speciale gelegenheden proberen we creatief te zijn en maken we leuke knutselwerkjes. Af en toe neem ik ze ook allemaal bij mij voor een leuk vertelmoment, dat vinden ze super!

Een deel van ons huis hebben we kindvriendelijk ingericht voor de opvang. We hebben ook een ruime tuin waar ze bij mooi weer naar hartenlust kunnen ravotten. Verse voeding is voor mij belangrijk, elke middag doe ik mijn best om zo vers mogelijk te koken.

We hopen u en uw kindje bij ons een leuke tijd te bezorgen!

 

Aanvragen worden behandeld door de Organisator Gezins-en Groepsopvang OCMW De Pinte.

 

Huishoudelijk Reglement

Info over toewijzingsbeleid

De Organisator Gezins- en Groepsopvang verleent voorrang aan inwoners afkomstig uit de eigen gemeentes (De Pinte en Sint-Martens-Latem).

Contactgegevens


Klapstraat 14
9831 Deurle


09/242.93.40 (OGG De Pinte)

Maximum 8 kinderen
gelijktijdig aanwezig

Maandag : 07:00 - 18:00
Dinsdag : 07:00 - 18:00
Donderdag : 07:00 - 18:00
Vrijdag : 07:00 - 18:00

Maandag : 07:00 - 18:00
Dinsdag : 07:00 - 18:00
Donderdag : 07:00 - 18:00
Vrijdag : 07:00 - 18:00

Aanvraagformulier

Via onderstaande knop kan u een aanvraag indienen. Als u geen antwoord krijgt binnen een termijn van 3 weken of de gekozen locatie(s) uw kind niet kunnen opvangen dan dient u een nieuwe aanvraag in te dienen.

Open het formulier

Dit initiatief valt onder de gemeente De Pinte - Sint-Martens-Latem.

Terug naar het overzicht